v 21!!!

Ja nu har jag kommit till v 21+0, inte illa....förstår inte vart veckorna tagit vägen denna graviditet. Bara en vecka kvar till min "skräckvecka" =( , får se hur jobbigt det blir denna gången....sen kommer jag leva på nåder i min värld...
Om bäbisen kommer som Linus (v 32+2) så är det bara 11 v kvar....helt galet.
Dvs att det är  bara 11 v till det nya året...=)

Igår var jag ju till veterinären med Gizmo, var ingen rolig historia, det positiva var att blodprovet inte påvisade något utan han är "frisk".
Han har dock sin artros & jag frågade igår vad den klassades som & det var grav artros.
Han gav honom 1 år till sen skulle han tydligen bli drastiskt sämre, vem vet, kan ju gå fortare oxå men känns inte som så lysande utsikter.
Ska ta oss en diskussion om hur vi ska göra med allt men det är inte lätt & absolut inget roligt.
Tack Isabel för att du följde med, tråkigt bara att det tog sådan tid...men men så kan det vara ibland.

Måste ju ringa andra veterinären idag ang vet.besiktingen på onsdag, har ju lyckats dubbelboka, hade lixom glömt att jag skulle till vet på ons kl 18:20 så jag har dragit ihop ett gäng som ska åka till Marita på Mary Kay-demonstration kl 18:30, så ska försöka ändra tid idag....*suck*, min hjärna är verkligen off nuför tiden..

Nej nu ska jag roa min son lite men ha en underbar dag allihopa!!

Kramar i massor

Ny vecka igen....

Ja tiden går ju så ofantligt fort, nu är det åter igen måndag.
Helgen har varit lugn men ändå har vi fått mkt gjort.
I lördags var Thomas ute på tomten en del & jag passade på att baka en äppelkaka på äpplen från grannens trädgård, vart supergott.
På kvällen bar det av till Marita & Lasse i Rasbokil där vi skulle se på "Stjärnor på is" & äta lite kvällsgott bestående av bla ost, kex, tapenade, parmaskinka & oliver.
Var en helt otroligt rolig & trevlig kväll  *TACK M & L*
Kom hem strax efter 23 & då var det sängen som gällde.

I söndags var det ju helt underbart väder så vi var ute på tomten hela familjen, T fixade med det blivande staketet/stängslet & jag & Linus latade oss i solen.
Min älskling grävde även upp en av våra rabatter, jag satt på en stol & dirigerade, tycker jag är bra arbetsfördelning..*haha*
Isabel & hennes lilla taxvalp Rulle, 12 v gammal kom över en sväng & ville hälsa på Diezel, lillkillen håller på & hundtränar..*hehe*
Diezel tyckte dock denna lilla minivariant av hund var rätt dryg & morrade ett antal ggr, men lilla stöddiga Rulle fortsatte att ånga på precis som innan, vilket till slut ledde till en markering från Diezels sida. Efter detta hajjade han grejjen, gamlingen är en surgubbe, bäst o sköta sig..*fniss*

Idag har jag börjat måla i Linus blivande rum, så nu är vi på G.
Har vart mkt snack o liten verkstad sen vi flyttade in så nu var jag bara tvungen att ta tag i det.

Till middag idag blir det isterband med dillstuvad potatis..*mums*

Ska till veterinären igen med min Gizmo, han har något som heter Artros, nå inflammationer i höftleden...är inte såå insatt i exakt vad det är.
Ska iaf dit & få glukosaminspruta (ska ha 1st/v i 4v) för andra gången.
Ska även passa på & ställa lite frågor jag undrar över.

Hoppas ni alla haft en underbar dag!!

Kram Kram

Ultraljud mm

Hejsan hoppsan!!

Nu har det gått ett tag sen jag skrev sist.
I fredags (26/9) infann vi oss på sjukhuset kl 08:00 då det var dags för rutin-UL, såå spännande =)
Linus gick omkring med farmor medans vi var däruppe,  vi anmälde oss, fick info om ngn forskningsstudie. Funderade ett tag men tog med lite halvövertalning mod till mig & ställde upp, innebar ju att man skulle stickas i armen & alla ni där ute som verkligen känner mig vet vad det innebär i mitt liv....precis, Lisa går tillbaka till barnstadiet & vill helst skrika efter mamma. Dock har det blivit mkt bättre men tycker det är obehagligt.
Jaja fick komma in till BM som skulle göra UL, ganska trist människa men inte otrevlig.
Hon talade om vad hon såg men inte så mkt mera.
Tyvärr var bäbisen ganska tråkig den med, rörde sig typ ingenting & eftersom vi så gärna ville veta könet så var det ju självklart att lillfisen skulle knipa ihop benen...*morr* men men den mår bra & lever & det är huvudsaken, får ändå reda på det där andra så småningom då vi ska på 4D-UL i november.
Det jag blidde lite grinig över var väl att BM inte gjorde speciellt mkt för att försöka få den röra sig. Dessutom var hon ju tvungen att påpeka att hon minsann hade sett det hon skulle & att det såg bra ut & att detta är ju i första hand en medicinsk undersökning....pik eller? =) Den andra & mest irriterande kommentaren var hennes behov av att tala om för mig att hon måste skriva en kommentar i journalen om att jag var svårundersökt.....ja och? Det står redan i alla mina journaler då jag som alla redan vet väger x antal kilon för mkt.
Fick iaf det datum jag haft i min egen uträkning hela tiden så bäbisen har bf 24/2-2009, så det blir väl någon gång början/mitten på januari.....

Efter besöket var vi iaf & fikade på Fågelsången, jättemysigt.
Sen vart det lunch på stan då Thomas var ledig, dagen till ära. Åt en helt underbar lunch på Carl Philip *rekommenderar*

Under helgen har det vart fullt upp, i lördags kom ett par från Eskilstuna & tittade på lilla Pi, dom gillade honom även live så nu har även han fått ett hem att flytta till =)
I söndags var vi på dop i Östervåla, var Susannas & Stoffes minsting Johannes som stod i centrum denna dagen, för första gången hände ingenting som gjorde att vi inte kunde komma denna dagen.
Förra gången vi skulle på dop var 28 april-2007, när Marcus skulle döpas, ja då hade jag helt plötsligt fött barn  (Linus kom ju den 24/4-2007), sen var det när Marcus skulle fylla 1, då vart han sjuk så det sköts upp en vecka nä men se då var jag sjuk...men nu äntligen kunde vi komma...=)

I måndags var det åter dags för en mätning av livmodertappen.
Satt däruppe o väntade o väntade o väntade, till slut var jag tvungen att säga till, nä men då hade hon inte kommit, efter att ha sökt läkaren så kom hon som ett skott.
Dessa mätningar görs ju med VUL (vaginalt ul) så det var bara att klä av sig & lägga sig på britsen.
Allt såg bra ut & tappen var opåverkad *såå skönt*
Lyckades få se fötterna på bäbisen oxå, såklart att det var full rulle på den, var ju inte den vi skulle titta på..*hehe*
Ska iaf tillbaka om ca 3 v för ny mätning, känns sååå skönt att dom håller lite koll på mig.

Annars mår jag rätt bra, har lite lätt för att få kväljningar framförallt på mornarna men förutom det så..
Har dock fått en outhärdlig hunger...känns som att jag aldrig blir mätt, är ständigt sugen på massa onyttigheter osv.  Har supersvårt att stå emot & tyvärr faller jag ofta för frestelsen, senast igår, åt godis & choklad, några chips hm *inte bra*

Är nu i v 20 (19+2) & har enl normal graviditetslängd gått ca hälften nu men i mina mått mätta är den gränsen redan passerad.

Idag blir en rätt lugn dag, ska försöka ta tag i tvätten.
Imorgon är det "Hot Mama"-fika hemma hos Karin på fm & sedan ska jag hämta Tove på stationen då hon ska komma & hälsa på, har ju inte sett hur vi bor ännu...=)
Ska försöka få till lite nya bilder på kattungarna oxå, dom är iaf 11,5 veckor gamla nu, tiden går sååå fort.

Ha det så gott!!

Kram