Hundbiten

 Ja nu har det då hänt, detta jag bara väntat på! Linus är en envis, ettrig liten 2-åring inne i trotsåldern.
Har vart på hunden under en längre period nu & han struntar i att man säger åt honom, avleder honom osv. Har försökt tala om att hunden blir arg & kommer att bitas, Diezel har sagt ifrån med morrningar till slut, är annars en sån som går undan men inte lätt när barnet bokstavligen jagar honom. Tyvärr är Linus funtad på det sättet att han tycker det är roligt när man blir arg eller när hunden morrrar & ju mer det låter ju roligare är det...suck.
Idag satt jag & försökte mata en lessen bebis i soffan & Linus stod bredvid hunden som satt i sin korg & höll på & reta honom, efter en stund fick D helt enkelt nog & bet honom i armen. Såklart gjorde det ju ont & Linus vart lessen...
Inom en kvart är ungen tillbaka o ska retas igen...jag blir galen, vet inte vad man ska göra med honom i dessa avseenden.
Trött blir man iaf på det.

Vart iaf ingen större skada, bitmärken men har inte gått hål, har även ringt 1177 för & höra o vi ska hålla lite koll så det inte blir någon rodnad, är ju risk för infektioner.

Hoppas hoppas han kommer låta hunden vara hädanefter....

Lördagkväll...

Ikväll är jag solokvist då Thomas är på svensexa för Fredrik, hoppas dom har trevligt. Själv har jag haft en mysig kväll med barnen, vi har ätit en jättegod middag bestående av lax m feta/cremefraiche-täcke, serverad med kokt potatis & smörfräst sparris, mums! Innan sängdax vart det ett bad & lite tv-tittande för Linus.
Sen kl 21:30 har båda barnen sovit & jag har kikat på Eurovision Song Contest, nu har just röstningen avlsutats & det var vårt kära grannland Norge som tog hem segern....GRATTIS NORGE!!!!

     
Kvällens mat & dryck, hittade nån ny cider på affären med mango-hallon, sååå god!! =)

Vinn dessa fina burkar från Greengate!!

Hemma på Kråkered

Hemma på Kråkered
Tävla om underbara burkar från Greengate fram till 24 maj

Scrapbooking...

.....är något jag fascinerats av väldigt länge. Tycker att det är såå himla snyggt & har vart såå sugen på att börja men inte riktigt kommit mig för. Har inte känt att jag haft kreativiteten men har samtidigt ändå samlat på mig diverse material, är tom med i en scrap-klubb, hehe.
Nu har jag iaf fått tummen ur & scrappat för första gången, så här blev resultatet...

Framsidan
 

Baksidan