Uppdatering efter helgen

Hejsan hoppsan!
Hoppas ni alla haft en underbar dag i detta strålande väder, känns lite lättare nu när solen börjat titta fram på dagarna & våren känns inte allt för långt borta.
Här hemma trallar dagarna på, gör väl egentligen inte såå himla mkt men ändå försvinner dagarna i ett nafs.
Linus var till läkaren i fredags & nu har han fått inhalator för sin förkylnings-/infektionsastma, började inhalera pulmecort (stavas?) i lördags & man märkte ganska fort att det hjälpte så nu låter min lilla prins mkt bättre, inte alls lika rosslig & tungandad.
Theo fick även han träffa läkare i fredags, var in till barnakuten då han fått en jobbig hosta & även låtit tungandad. Men det var ingen fara, han verkade ha en del snor & slem så han fick inhalera natriumklorid (koksalt) två gånger för att det skulle lossna lite. Vägde honom igen då & han vägde då 4610 gram (vägde 4530 på onsdagen), så en viktuppgång på 80 gram på 2 dagar!!! Så mat får han allt, hehe.
Är nu jätteförkyld & vi har investerat i en näsfrida, sådär lagom fräsch pryl att använda men ack så effektiv.
Gör det lite lättare för honom att andas iaf.
I lördags var vi hemma, Linus var galen (2-årstrots tro?), en vilja av stål & envis till tusen, synd bara att mamma är ännu envisare & tjurigare. Stoffe kom hit & hjälpte Thomas i pannrummet, måste ju fixa så vi får pannan inkopplad nån gång. Fick en del gjort så nu känns det som att vi äntligen är på väg någonstans med detta projekt, var faktiskt ner en liten sväng jag med & hjälpte till...eller ja jag bar vatten, men men mer hjälp än ingen..haha.
Är sååå innerligt tacksam för all hjälp vi får med detta TACK CHRISTOFFER!!!!!
TACK SUSANNA för att vi får norpa din karl en stund på helgen!!
Lyckades åstadkomma en plåt mockarutor oxå trots en unge som inte var på bästa humör & dessutom käkade smeten & sen en liten ledsen bebis ovanpå det. Nej jag ska inte klaga, är såå glad att jag har mina småprinsar, underbara små pojkar men ibland blir det bara liiiite för mkt för en stressad mamma.

I söndags var vi in till stan en sväng, tog tåget hela lilla familjen så nu har vi premiärkört nya vagnen i stan med båda barnen, har bara använts hemma på tomten innan.

I måndags var det återigen dax för Linus att åka till dagmamman, i tisdags vart det ett besök på öppnis & sen vart det en tripp in till stan då vi var tvugna att tanka. På kvällen åkte jag till storvreta för att gå på föredrag med "nannypedagogerna", var intressant & man fick en del att fundera lite på, många bra tips oxå.
Idag har Linus återigen vart hos sin dagmamma, idag var dom på besök hos en annan dagmamma oxå & de hade lekt hela långa dagen, L hade ätit jättebra till lunch, fick blodpudding (första ggn för L) & han hade ätit 4 skivor!!!! känns  såå skönt att han äter bar iaf 1 gång om dagen.
Sen vart det till att åka till storvreta o hämta paket från BAXI på palmen & sen hamnade vi i G-sunda där vi hälsade på farmor en sväng, eller vi var ute & gick till en lekpark
.     Linus i lekparken 09-03-18   
Sen träffade vi pappa Thomas & dagen avslutades med middag på McDonald's, hm nyttigt o bra, eller inte.
Imorgon torsdag blir kortisdag för Linus & sen ska jag väl försöka få ngt gjort här hemma.

På fredag blir det fika hos Fia på kullen med hottisgänget, för en gångs skull är vi  alla samlade med undantag för L & N som är hos dagmamma men annars så....ska bli såå kul att träffa alla tjejerna & deras härliga ungar igen!!

Har även lite parningsplaner, mer om det kommer att läggas ut på hemsidan så småningom...=)

Nej nu ska jag börja göra klart inför natten & sen SOOOOVA!!

Kram på er alla!!

Kommentarer
Postat av: Fia

Hej gumman, tack för ni kom, alltid lika roligt tycker jag. Är så glad att ni finns här i krokarna alla söta mammorna och barn!

2009-03-20 @ 19:16:35
URL: http://fikens.blogg.se/
Postat av: Karin

Näsfrida kan rekommenderas, men fräsch,njaee! hoppas lill-Theo kryar på sig snabbt. Så roligt att äntligen få se honom i fredags!

/ KRAM

2009-03-23 @ 15:11:27
URL: http://mittfnstermotskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback